Hej
Vil lige sige tusinde tak for en rigtig god behandling som lille Bella har fået idag, hendes pels var blevet meget lang og vi fik en rigtig flot hund tilbage, hun er rigtig glad for at komme ned til jer det er anden gang hun var der men hun kunne lige vejen derind.

Hilsen Bella og hendes familie

Anja M Jensen

Vil lige sige mange tusind tak for luksus behandling af vores Ludvig idag.. 😉
Vi glæder os meget til at komme og besøge Jer igen.

Jeg var meget nervøs for at skulle aflevere vores lille “baby” idag, men hold da op en ren og glad hund jeg hentede igen. Vores Ludvig er en Coton De Tulear, og hans pels var blevet meget knudret, men Gitte og de andre i salonen har gjort ham helt fri for knuder og han er os blevet helt hvid igen… Tusind mange tak igen… Vi har en utrolig flot hund igen, og en meget træt hund… På den gode måde… 😉

Knus Steen, Ludvig og Dorthe.

Dorthe og Steen Søgaard

Vi har for første gang været på salon med vores lille 11 uger gammel malteserhvalp SKIPPER og han fik klippet hår væk fra øjnene, samt klippet alle neglene.
Vi må sige det var en rigtig god oplevelse for både Skipper og os, der er mega meget service og fokus på hunden, og han følte sig helt tryg.
Da han var færdig fik han en stor julegave, og vi ville betale, men da det var første gang, sagde Gitte at det kalder vi et hvalpecheck, så det skulle ikke koste noget, meget fornemt, og kan godt forstå at der kommer så mange hunde på denne salon.
Efter vi kom hjem, fik han noget af julegaven, og han er så optaget af det at vi sådan set kan ryge og rejse 🙂
Her bliver Skipper en fast kunde fremover 🙂
Hilsen Tina & Jens

Tina og Jens Pedersen

Hej med jer.

Jeg vil bare lige skrive, at jeg var så glad, da jeg ringede til jer lørdag morgen og ville bestille en tid til vores lille nye Shih Tzu hvalp Choco. Da fik jeg beskeden, at jeg kunne kigge ud kl 14 også ville i lige klippe hende, så hun kunne se noget og ved ‘måsen’. Sikken en dejlig behandling og service vi fik. Det er helt sikkert, at det blev til en ny kunde hos jer. Vil klart anbefale jer til andre. Stor tak vi ses snart igen.

Hilsen Choco og hendes familie.

Mette

Hals den 7 december 2012.Først rigtig glædelig Jul, til alle i Nu Form. Jeg vil ,på mine og Pelles vegne sige tusind tak, for den hjælpsomhed, jeg altid møder, når jeg og min hund har brug for hjælp, og det selv om det har været week end. Pelle kan godt lide at komme til fransk vask og strygning, for Gitte ved godt Pelle skal på uld programmet, for ikke at gå i sok, det har Gitte tjek på. Så TAK Gitte, det kan ikke skrives stort nok, så du og Nu Form får de bedste anbefalinger herfra. Pelle får forårs fornemmelser og springer glad rundt, hver gang han kommer hjem efter at have været under kyndige hænder af Gitte og datter. En særlig tak til Hans, fra Pelle, for de lækre køreture, som han tager Pelle med på .De Kærligste Hilsener fra Pelle og Inge. Ha’ det godt.

Inge Kjær Nielsen

vi var den 11 august 2012 i hals til et møde. der fandt vi frem til hundesalonen, hvor fik en rigtig flot behandling, selv om vores hund havde lidt filter på hovedet. Da vi fik vores bichon frise Tiko tilbage var hun virkelig flot. Det var sådan når vi var i Hals havn eller i Blokhus kom folk hen til os og sagde “hvor er hun dog flot” Vi ses til næste år. Mange hilsner Kirsten og Flemming Ernst, Greve

Kirsten Ernst